Reducere de iarna de 40% daca folosesti codul "40spring2022"

Vrei sa ai parte de cea mai tare experienta de makeup alaturi de Ioana Cristea?

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Ce primesti la acest Materclass despre machiajul Liniei de Tus?

Vrei sa iti perfectionezi tehnica machiajului cu linie de tus?

Acest curs este dedicat oricui doreste sa invete mai multe despre linia de tus! Fie ca sunteti deja profesionisti si practicati de ceva vreme arta machiajului, fie ca sunteti la inceput de drum si aveti doar o pasiune, in acest curs online veti invatat tehnici noi despre machiajul linie de tus. 

Cursul a fost gandit astfel incat sa aduca un plus de valoare bagajului vostru de cunostinte si care sa va faca viata mai usoara!


FACI O LINIE DE TUS PERFECTA

INVATA ACUM CUM SA

Ioana Cristea - Makeup Trainer

Despre tranerul acestui curs:

Pentru mine machiajul nu inseamna doar aplicarea unor produselor cosmetice intr-un mod banal si atat. Pentru mine, machiajul este un ritual, un transfer de energie pozitiva colorata. Este metoda mea prin care iti ridic increderea in tine, te fac sa stralucesti si sa zambesti. Sunt perfectionista pentru ca vreau sa arati uimitor si nu ma opresc pana nu spui "Ce BOMBA a iesit!" :)

Ioana Cristea

Makeup Trainer & Beauty Expert

Testimoniale

Iolanda Huma

5 evaluare cu stele

“Acest curs este un margaritar. Ioana explica clar si natural informații pretioase despre geometria liniei de tus, cum trasam liniile diferit in functie de forma ochiului si scopul final, cum reparam daca gresim. Imi place ca exista o parte teoreti...”

Citește mai mult

“Acest curs este un margaritar. Ioana explica clar si natural informații pretioase despre geometria liniei de tus, cum trasam liniile diferit in functie de forma ochiului si scopul final, cum reparam daca gresim. Imi place ca exista o parte teoretica clara si concisa la început, iar demonstratia de calitate include la fiecare pas alte informații valoroase, de la cum demachiaza, la miscarile pensulelor si argumente pentru care foloseste produsele si cum, pana la fixarea machiajului. M-a impresionat maniera in care trainerul face ca trasarea liniei sa devina clara si logica. Cea mai de impact lecție, am gasit raspunsul in legatura cu greșeli pe care le faceam in trasarea liniei de tus, contouring si aplicarea genelor. Multumesc, Ioana! ”

citește pe scurt

Andreea Iosif

5 evaluare cu stele

“Adooorrr,este un curs extrem de curat, obiectiv, profi și complex. Pe lângă informația extrem de buna și argumentata, imi place cât accent s-a pus pe calitatea video. O imagine extrem de curata,clara și cu focus acolo unde trebuie. 😊 🤗 Țin sa te ...”

Citește mai mult

“Adooorrr,este un curs extrem de curat, obiectiv, profi și complex. Pe lângă informația extrem de buna și argumentata, imi place cât accent s-a pus pe calitatea video. O imagine extrem de curata,clara și cu focus acolo unde trebuie. 😊 🤗 Țin sa te felicit din suflet draga Ioana pentru experienta pe care mi-ai oferit-o am simțit ca am in fata un produs luxury. Foarte ușor de urmărit, nu l-am simțit obositor deloc. 😊 🤗 🖤 🖤🖤Si pe final sa te citez "bomba, adoorr, genialll" 😂”

citește pe scurt

De ce sa alegi cursurile online de makeup "Glow Beauty School"?

Ce primesti la fiecare curs online de makeup?

  • Cursul este filmat in detaliu si am avut grija sa cuprinda o imagine clara de cea mai buna calitate!

  • Ai toate facilitatile unui curs de baza classic “fata in fata”. Desi totul se petrece online, am integrat explicatiile teoretice la tabla pe langa toate demonstratiile pe model.

  • Ai acces non-stop timp de 100 de zile pentru a putea asimila informatia in ritmul tau. Noteaza fiecare pas si exerseaza alaturi de trainerul tau pentru a-ti imbunatati tehnicile de machiaj.

Nu mai astepta si fa-ti acest cadou tie sau cuiva apropiat.

Bucura-te de toate aceste cursuri pentru a-ti usura viata!